En text en kväll

Ögonlocken känns tyngre och tyngre, men hon får inte somna än. Beslutsamt rätar hon på sig och spärrar upp ögonen för att väcka dem lite grann. Hon sitter där i sin svarta stol, känner på sina iskalla fingrar.. Hon klickar runt på datorn, alla sidor som hon redan varit inne på. Väntar. Tittar på den digitala klockan på datorn: 01:23. Snart. Ögonlocken börjar sakta falla. Hon ruskar på sig. Minuterna rullar sakta förbi. 01:24. 01:25. 01:26. Hon ser i ögonvrån hur någonting dyker upp på skärmen, i nederkanten. En ruta, och plötsligt är all trötthet som bortblåst. Hon klickar på rutan, fingrarna far över tangenbordet. "Så många gånger du har sagt att du älskar mig, triljoner gånger så ofta har jag tänkt det om dig."

Days & Days

Och där försvann jag igen. Sorry. Men ett försök idag igen. Så mycket i skolan nu alltså. Men OM jag hinner, kommer en inspirationsbomb senare. Yes. Funderar på att lägga såna lite ibland. Alltid lika trevligt. Tycker jag iaf. Nu ska jag plugga matte och tyska. WIHO..

Sämst

Okej, jag erkänner.. jag är världens sämsta på att blogga. Hur många har jag haft nu? Typ fem? Aja.. ett sista försök. Och ja, det har jag väl kläckt ur mig en si sådär 8 ggr? Haha, det är bara att faca it, jag är lat. Så otroligt lat att jag knappt pallar ta ett foto på vad jag hade på mig under dagen. Men, får försöka att ta tag i mig själv. Så här är ett inlägg! Woho, ett tillkommer senare, för nu är det plugg! CIAO

RSS 2.0