Gör mig till en stjärna

INGEN STOLTHET KVAR. (Så många gånger jag har lovat mig själv.. haha!)
Det är inte ens lönt att jag försöker lova något.

Lullis älskar sin kamera, vilket leder vidare till att hon ligger i sin säng och fotograferar väggar. Gulligt. Vi hade nog tänkt att dra ut i hösten med våra finingar. Peace out

Here we go again

FJORTIS! CONGRATS, me loves you.

Och eh ja, ett inlägg till. Men vad gör man inte? Jag har ingen stolthet kvar..
Vad har jag mer gjort idag? Råkat skära mig i armen. :( JAG VILL INTE HA ETT ÄRR!
OCH, jag har sett älskade MJ filmen. Jag grät.


!

Snacka om att jag är död idag. Okej, inte riktigt. Kul hos Jossan vare iaf! Och idag var det trerättersfika hos mormor och morfar. Mat, mat och åter mat är vad som finns hos dem. Man äter hela tiden, och man äter mycket. Jag tror jag vet vart jag har fått min mat-mani ifrån nu alltså. ÄLSKA MAT.

Och min bloggning har blivit så smått seg. Inspiration...? Nej. I'm sorry guys, but that's the way it is. PÖSS

Finding Neverland
Jag älskar den, jag gör det. Se den.


Anteckna: "dead?"

Okej, jag skrev faktiskt ett inlägg igår, om varför jag inte hade skrivit på ett tag. Men TYDLIGEN, ville inte blogg.se samarbeta, dock tror jag att det snarare var strulet med vårt internet som gjorde att det ej funkade. Men jag är inte död. Som så många bloggare skriver. Men ja, jag har inte lagt ner bloggandet. Försöker iaf att inte göra det.
I övrigt, så är jag fullständigt, otroligt pank. Intresseklubben antecknar. Good to know. Det kommer ett par inlägg hade jag planerat; jag ska inte överge er!

Two out of threeHösten har kommit invandrande med kyla och storm, utan att ens knacka på dörren. Våldgästade hela världen. Men, det är väl bara att tacka och ta emot. Närmare nästa års sommar än vad jag var i augusti liksom. Dock är det faktiskt riktigt mysigt med höst också. Älskar färgerna och den rena doften, resan till Tyskland och mysiga filmkvällar med vännerna. Och varm choklad. Och ljus. Och kastanjer... ah, hösten är inte så dum.


+++++++Resultatet av en photoshoot på en Preem mack i blåst en sen kväll. Nice, tycker jag. Min Lisa har åkt nu, och mitt råd till dig Lisen, är att hålla bättre koll på din kamera, haha! PUSS PÅ DAJ. /Din skåning <3

Det där


Nytt mörkrött nagellack. H&M ftw.

GO BRITAIN! Ja, köpte den till slut. Kunde..inte..motstå..kraften. Men, den kommer nog till användning, asigt snygg är den ju! GT finns den på!

Monki står för denna grå/vita stickade kofta.. som är extremt mysig. Vad aktionsaktigt det där lät..

Transparent och svart. MQ it is.

Wow, det kom upp till slut..! Fantastiskt, stolt över mig själv. Och vet ni vad?! Vänner boxen har äntligen kommit! Min älskade, efterlängtade, fantastiska, otroliga (nog med adjektiv) box.. så länge jag har velat ha den! Funderat på att köpa den i över ett år tror jag, och äntligen gjorde jag slag i saken så att ungefär en fjärdedel av min lön från i somras försvann. Men det var det banne mig värt! Två filmer med MJ kom också hit flygande.. typ. ME LIKE.


GEO

I'm a bad bloggish, I'm a bad bloggish... but i will do better. Nu ska man göra geografin bara, nästa projekt kommer att vara; fotografera kläderna & lägga in här! Döda mig inte bara, hihi.

Wanted


?

Var tvungen att dela med mig av denna godbit. Tyvärr vet jag inte varifrån den är, hade skrivit om jag hade vetat. Men, det hindrar inte er från att kunna sukta efter dessa kläder..

Coce Zero

Kass uppdatering nu, men så blir det när man har kul! Hela dagen har vi vandrat runt på gatorna i storstaden, i regn och blåst. Men inte har det stoppat oss; lite fick vi allt med oss hem! Imorgon lovar jag att bilder kommer på vad. Inte långt inlägg det här heller, sorry. Men ehm, simma lugnt, och ha en fortsatt trevlig night.

Ingen brådskaGodis, film och LISA :D
Och lyssna.

Blekinge

LISA IS IN DA HOUSE! :D

Wolf meEnkelt och smått tråkigt. Aja.
Varg från H&M, Halsband från H&M.

Fenomena

Lite bilder sedan i somras. Var inte så aktiv med kameran då märkte jag. Eller jo, men det var inte liggande bilder så mycket, haha.

1. Västra hamnen
2. Axels tivoli m. Lollsan
3. ...en ros
4. Fika m. Mormor & Morfar


RSS 2.0