Nyårsafton


Förra nyår, tog lite bilder på måfå, inget lyckat resultat kanske.. men det är åtminstone fyrverkerier!
Jaha, då vare nyårsafton, tiden går snabbt alltså! Och man hoppas ju på att 2010 kommer slå 2009 med hästlängder, även om 2009 inte varit helt fel. Men ändå. Dock vill man ju inte ha för höga förväntnningar heller, ska go with the flow bara.. det får nog bli mitt absoluta nyårsflöte. + lite annat organiserat, måste ju ha några krav på mig, annars vet man inte vart man tar vägen? Aja, jag ska dra ganska tidigt, bussen går tio över tre med mig och Lisa sittandes på. Eller snarare i kan man väl hoppas. Dock hade varit kul att sitta ovanpå.. men nu bara babblar jag. Ska iaf packa lite, sover nämligen där borta, och jag hoppas på en nedrans trevlig kväll! Kan dock säga redan nu, att ni inte kommer få se några bilder; kameran stannar hemma! Ses nästa år dudes!



Och juste. GOTT NYTT ÅR!!

 


Alors que la vérité doit être dite


Mhm, då var det dagen före nyår. Det mesta bestämt, det mesta klart! Tror nog att det kommer bli en finfin nyår! Nu får man lägga sig tidigt så man pallar vara uppe halva natten imorgon, haha! Dock ska jag skriva ner nyårslöftena.. nej, har inte gjort det än. Och de måste ju vara klara innan tolvslaget. Men höres imorgon hörni


Tout et de rien

Då var man hemma igen, gud så trött jag är! Att cykla från byn tar död på mig.. Annars satt vi på Mc hela dagen, 12 till halv fyra. Men det är nice. Vi snackade om allt och ingenting, minnen osv. Flabb flabb flabb. Men sånt gillas. Det brukar bli så, antingen Mc eller filmkväll, det är liksom tradition nu.. Såg även att en av mina outfits var en av dagens populäraste outfits på minoutfit.se. Många outfits där i en och samma mening. Lite kul får jag ju säga! Dock har jag lovat mig själv att detta inte ska bli en modeblogg, hehe.

Las Vegas Baby!


Idag kör vi hårt, Las Vegas tröja och allt! Är iaf pappas gamla, sedan velourtights till, smycken från diverse platser och klockan Ur & Penn. Simma lugnt

Hämta vatten!!

Det blir Kevin idag, har inte träffat honom sen.. oktober gissar jag på? Och det är länge sedan det! Så Emma är glaaaaaad! Dessutom har det fallit lite snö över natten, och ja, jag sa att jag ville ha sommar, men om det nu ska vara vinter ändå, får det ju vara på riktigt!
Su getir går på repeat.. inte helt fel, ska ju lära mig den utantill, HAHA. Louise och jag får för oss lite grejs ibland.

Sourire si il pleut


The first one: loweo. Kommer inte ihåg tjejens namn just nu.. The second one: elineriksson.
De där två bilderna är redigt fina. Och med det säger jag godnatt!

Été bientôt?


Haha, älskar videon. Det är liksom sommar, sommar, sommar! Och vill SÅ otroligt gärna ha sommar nu, och festivaler, som jag annars alltid har sagt att jag aldrig någonisin kommer sätta min fot på. Men jo, nu vill jag!
Btw, var Louise som jag såg den hos!

Österrike 09


Blir tyvärr inget Österrike 10 på sportlovet med Lollsan. Besviken? En aningen, men jag menar, man kan säkert hitta på en massa annat kul! Så det är lungan. Men en nostalgitrip tar vi tycker jag!

Rebecka, Rebecka, vous ne devriez jamais oublier


Ska möta upp Amra i byn, haha, ja här heter det byn. Eller möjligtvis centrum. Aja, hon ska sola, jag ska köpa ett par strumpbyxor som denna gång inte ska bli misslyckade. Fick bara sex timmars sömn inatt, vet inte hur det kan bli. Men jag är pigg, så varför klaga? Älskar morgnar!
Och eh ja, första bilden är inget speciellt, gillar färgerna bara.

Nattens mörka timmar


Mitt rum ungefär tre på natten.. inte fullt så läskigt i verkligheten dock..
Man ligger där i sin säng, väntar på John Blund medan klockan tickar sin tysta väg. Månens klena strålar letar sig in genom persiennerna, försöker hålla en vaken. Det är något magiskt över natten, där i mörkret. Det som levde under dagen dör och det som var dött under dagen lever upp igen. Envist håller man sina ögon stängda, i hopp om att det inte ska bli en allt för sen natt. Till slut visar klockan tre.. och man undrar hur tiden kan ha gått så snabbt när man ingenting gör. Musiken blir ens räddning och lugnt och stilla, faller man i djup sömn till tonerna av mjuka och kalla röster.

Orange guerre


pic: etc.
Jag skulle inte ha något emot att ha denna balkong som min. Absolut inte. Jag kan känna vårluften stryka mot mitt ansikte, hur den svala luften går ner i lungorna.. Doften av kall trafik och vin. Minnet av apelsinkrig och leenden från kvällen innan. Åh, vad jag önskar..

START ME UP MONKEY MAN

I'm all hooked up on the Rolling Stones nu alltså. Liksom lyssna bara! Me like very mucho. Ville mest tala om det.



Och när vi ändå är inne på musik, måste jag tipsa om denna mä. Även om den är gammal så.

La lumière me regarde



Tjuu, kom hem senare än vad jag hade trott. Och med endast två par strumpbyxor, som inte ens är rätt. Skandalöst! Ska in till byn imorgon för att fixa tunnare.. Kollade iaf på ett par asgrymma skor, hög klack, smal klack, typ rutiga... ville dö, och fattar knappt varför jag inte köpte dem?! Endast 400 spänn och min storlek och allt! Men ibland talar förnuftet. Hittade dessutom en snyggelisnygg kofta som såg så bra ut på galgen, men på var det alldeles för mycket åttiotal. Klänning också, men lovat mamma nu att ej köpa fler.. Lisa hittade dock en del, så ni är vi ready, set, go för torsdag! Och ja, ovan ser ni klädseln, wow, en dagens.. Grå skjorta är nog mammas gamla, grå/svart t-shirt från H&M, jeans JC, halsband/skärp H&M, armband från typ Korfu, Lindex & Tunisien. Inget speciellt, men hade tänkt slänga på mig min gula Smurf tröja först, men nä.
Andra bilden är mitt nya helvita påslakanset, nice nice nice! Lovar uppdatering senare. Wihoo


Jag har varit vilse Lisa


Lisa, min kära Lisa
Hi dudes. Idag blir det ännu en tur till staden, fast med Lisa. Hade inte tänkt att köpa något stort, bara ett par strumpbyxor och kanske rött läppstift.. Ja, men först ska jag och pappa in och fixa objektivet. Intresseklubben antecknar.


Btw.. lyssna på "Jag har varit vilse Lisa" med Parken. Not bad. Dock kanske mer sommarlåt, men vad gör det..? Tyvärr är jag för lat för att länka just nu, så ni får leta själva.

Salut dans la maison


En bild på en julklapp blev det iaf. Löv it. Inte helt misslyckat får jag väl säga då. Men vad det är för bild kan man undra över. Och ja, det blev lite tid över till uppdatering, men egentligen gick jag faktiskt upp för att städa. Men det är ju jag.
På tal om bananer, tänkte jag dela med mig av lite vad som helst. Har funderat mycket över nyårslöften. Eller mycket och mycket, iaf att jag ska ha en del. Så får väl ta och skriva ner dem. Fast inte här... än iaf. Dock undrar man ju hur intressant det kan vara för er att läsa, men det är ju min blogg, så mohaha. I övrigt har jag även funderat på att beställa fotografier snart så jag kan börja sätta upp massor på mitt snetak. Amra ska hit på tisdag så hon också kan välja ett par. Beställa filmer hade jag också tänkt, vill ha maaaaasssooor, och nu har man ju pengar so why not? Men, nu skriver jag bara nonsens, som vanligt, så I'm out... men, ni får faktiskt en sång att lyssna på, visst är jag snäll?


Nous sommes d'or

Ja, jag ändrar ofta mina inlägg, hehe. Men sån är jag. Aja, mormor och morfar ringer på dörren halv tre ungefär, och då blirre massa fika. Ni vet, vår familj och mat... Mormor kommer nog tvinga mig att spela lite jullåtar på piano också, men det fixar jag nog. Undra dock inte över dålig uppdatering idag heller, man måste ju umgås med the dear family ibland. Men hade planerat att lägga in bilder på julklapparna idag också, får dock se hur det blir med det. Ni vet, kan inte lova något. Är ibland dålig på att hålla sådana löften.
Men dudes, your perspective on life sucks.


Toi-même

"Du klarar det aldrig", sa du en gång
Du visste inte, att jag var vannsinigt förälskad,
I dig
Men jag log smått, mot dig
Och jag sa, "Jag klarar allt"

Croyez-le.


What's the matter with going places?





Dålig uppdatering, jag vet. Men kan tala om varför: 08.15 ringde klockan. En kvart och en timme gick, sedan kom en röd liten bil som tog mig, Amra och Cecilia in mot staden. Varför? Jo, vi skulle ut och kriga i mellandagsrean. Kom hem först vid sex tiden.. Men som ni kanske förstår fick man med sig lite hem. Dock endast klänningen som var på rea, men jaja. Ni skulle ha sett hur lycklig jag blev när det var halva priset på klänningen! Tog till och med ett litet skutt! Har velat ha den sedan i somras, och nu äntligen är den min! YEY! Dock är den redigt kort.. vet inte hur jag ska lösa det. Var liksom bara tvungen att ha den då och där. Får väl dock erkänna att det fanns en viss tvekan, men ja.
Örhängena kommer från Lindex, ramarna Gallerix, armbandet Kappahl och klänningen Monki. Inte illa det inte. MIKA fick även följa med hem, och jag är LYCKLIG! Parfymen fanns dock inte inne... kommer lukta som alla andra sen tyvärr. Aja, måste ut med vovven nu. Så peace out

Jul, jul, strålande jul




I'm back at home, och först och främst får ni en bild på en julkula. Dock inget vidare fotografi, ville bara ha lite julkänsla. Har varit dålig med foton i jul så. Och andra bilden är min lilla outfit.. (Tröja Weekday, kjol Weekday) inte mycket att tala om dock. Men ändå. Hade prickiga strumpbyxor till (Lindex), vilket var det sämsta par strumpbyxor någonsin! De gick i sönder direkt ju, blev helt ledsen... Men i övrigt var julen lika mysig och bra som alltid! Finfina julklappar fick man, bland annat ett macro objektiv till kameran, men lite fel blev det så in till stan och byta. MIKAs nya ablum också, men liksom, får köpa det på egenhand... så imorgon is the day som jag kan lyssna! Och Harry Potter filmen.. och gamla Fame filmen. Vitt påslakanset, pengar (yey), ren i metall att hänga på väggen, YSL nya parfym osv osv... kanske bilder, who knows? Men, snart blir det julbord igen! Och hunden ska man ta en sväng med också. Så bye for now

Julafton

Det blev en vit jul till slut! Dock lite slask, men vem är inte lycklig?! Det är vitt, vitt, vitt... och snart drar vi vidare mot mormor och morfar, där hela dagen kommer tillbringas med lutfisk, Kalle Anka och julmat, precis som det ska va. Även morgondagen tillbringas hos dem, vilket betyder att jag ej kommer uppdatera. Är dock hemma på kvällen, så blir kanske lite uppdatering då! Men, det jag egentligen ville säga var...

Från mig, till er:
En riktigt god jul!

Quelle neige?

Jaha, snöbollskrig var det ikväll då ja. Får väl erkänna att jag var sämst, och blev nermulad ett antal gånger.. skulle inte varit så kaxig. Men, man kan inte vara bäst på allt ju. Så that's life. Och nu är julafton endast ungefär tre kvart borta. Längtar ändå lite ju.. Skriver nog mest för att skriva, så kanske ska sluta nu. BYE

La vie

Livet kan inte alltid vara enkelt, vad har vi då för möjligheter?
Dock kan det inte heller alltid vara svårt, vad har vi då för glädje?


Ihop skrivet någon gång i somras..

23 December


Och här är skorna. Älskar dem. Men det är typ hej skoskav. Jag hoppas det försvinner snart. Från Vagabond är dem iaf.
Dan för dopparedan då ja. Men har ingen vidare julkänsla, är helt deppig över det. Sitter och lyssnar för fullt på julmusik, och sedan är det inslagning av julklappar som gäller. Ikväll blir det tydligen snöbollskrig också. Ingen aning om hur det gick till. Tyvärr är det nog jag som kommer dö. Så säg adjö. Hade massor att skriva kändes det som, vet inte vart det tog vägen. Så vi höres

Je cherche ce lieu!

Deep within the winter forest, among the snowdrift wide
You can find a magic place, where all the fairies hide...

Author Unknown


Aléatoire




Sen någon gång i år.
Jaha, snön satte hinder för trevliga planer; jag fick aldrig besök. Stadsbor liksom, de är rädda för minsta lilla, haha, inte vill man fastna i vår håla. Men, istället har man nördat framför Zelda. Can't help it, älskar tvspel. Vandrat runt i de nya skorna har man också gjort. Satans vad jag velar. Mina kinkiga fötters fel. Aja, men jag tror nog ändå att jag nöjer mig med storlek 39. Vi ska nog bli goda vänner till slut. Bild på dem imorgon? Javisst! Superduper snygga ärem! När vi ändå talar om beslutsångest; nyår är något jag inte kan bestämma mig om. Har tre alternativ, plus ett halvt. Helst av allt skulle jag ta det "halva" men det går endast i nödsituation. Får se imorgon. Imorgon ska jag ha bestämt mig. Så äre bara. Och, på tal om nyår, får börja fila på nyårslöftena. Inte för att jag brukar ha några, och om jag har håller jag dem aldrig. Men nu har jag bestämt mig, 2010 ska vara löftenas år.. eller något. Det ska bli bra ska vi se. Simma lugnt

Black velvet


I want it pretty bad... från TopShop.
Yeah, but life's sucks sometimes. So I can't have it right now. :) Aja.
Olle och Ellan ska komma snart (=Olivia & Elin) haha. Eller snart och snart. Vid typ fem.. så tills dess ska man städa rummet, tror det har varit krig här faktiskt.. Ser så ut iaf. Men, ska käka mammas köttbullar och spaghetti nu! Fattar ni vad gott det är?! Man får uppleva det endast en gång om året liksom, endast juletid som det vankas mammas köttbullar! Happy happy happy!


La vie d'un roulement



Malmö at day. Idag vandrade man runt på snötäckta gator, halkade lite var och när, träffade på lite folk som man kunde konversera med, och vissa som väckte minnen man kunde fnittra åt. Hittade julklappar gjorde man till sist också faktiskt, höll nästan på att ge upp ibland. Benen värker så smått, vilken workout! Träffade Soffan också och fikade så smått. Pratade om nyår osv. Ingen aning hur det blir där, usch. Ett par skor fick man faktiskt med sig hem också; älskar dem! Vet dock inte om jag ska ha en storlek större.. krävs att fundera på. Granen fick vi klädd också, fantastiskt..! Men nu ska vi inte vara ironiska, vackert tysk blev den iaf, som vanligt.
Aja, nu ska jag prata lite med kusinen min, sedan ska man krypa ner under duntäcket med skolkatalogen. Har inte glott igenom den än! Godfnatt

Non écrit


pic: etc.
Synd att det inte ser riktigt ut så här utanför mitt hus. Men, här är också vackert, så varför klaga egentligen? Aja, nu ska det snart bära ivåg mot stan för att köpa de sista julklapparna. Hoppas ni har det fint, för det har jag!

Sliiiiiiiide



Jag vet, super smickrande bild på mig och min nya popcorn skål (som jag förövrigt älskar), och som dessutom är suddig. Men vad göra? Och ja, det blev ingen bild på all snön, men en ofokuserad. Typ yey? Och någon julgran blev ej klädd, men, morgondagen finns. Just nu ska man ut i snödrivorna och styra stegen mot vännen Lisa. Ses snömonster

Hansel et Gretel


Julförberedelserna är i full gång i vårt lilla hus. Snön ligger tungt över landskapet och det bara fortsätter falla små vita kristaller.. Idag väntar pepparkaksbak, pepparkakshus och en julgran som ska kläs. Sedan är det mesta faktiskt färdigt, förutom julklapparna. Imorgon is the day för det. Men, hoppas ni har en fin söndag, för det kan detta faktiskt vara; ingen skola imorgon liksom! Tänkte även visa er bild på all snö, men kameran dog, så later guys!

Ljuva jullov

Jullov, jullov, JULLOV!

Är hos Lilla Fina och firar litta jul med tjejerna. Puss på er

Jag ser det snöar, jag ser det snöar

Det har snöat! HÄR! Helt otroligt. Äkta pirr, äkta glädje. Småsprang imorse till bussen och då var jag lycklig. Just då och just där. I snön, i morgonljuset. Nu kan man endast hoppas innerligt för en vit jul. INNERLIGT. Men nu väntar faktiskt Bonde söker fru (tacka för Boxers inspelningsmekanism), äppelglögg och pepparkakor. Otroligt gott. Och ja, jag ber om ursäkt för min frånvaro, men skolan, den tog nästan kål på mig. Nu är det inget kvar, och jullov imorgon. Wunderbar. OCH people; en vecka kvar till Julafton. Jag ler! PUSSHAJ


Il fait froid dehors, mais dans mon cœur, c'est le printemps


Det har blivit så fruktnasvärt kallt ute! Och min s.k. vinterjacka, är ingen bra vinterjacka... fryser, fryser roch fryser. Får se hur vi löser det. Aja, dagen har väl varit ungefär som de flesta dagar, med en del glädjekickar, en del inte lika glada kickar osv. Hur har eran dag varit? Och ja, nu väntar matteboken på en som man har undvikit ett tag nu. Men, inte långt kvar nu, bara fram till fredag, sedan väntar jullov fram tills den 11 januari! Inte helt fel. Peace out

La touche de mélancolie



?

Allt blir vackrare på franska..

13 December


Steg upp i mörker idag och tassade nerför trappan. Tog pepparkakor och mjölk, russin och pepparkasfil. Endast ljus var tända, och sedan satt man där och lyssnade på Växjös Lucia... (Och ja, jag är en fullfjädrad liten tant.) Dock väntar en historie uppsats på mig nu, så får väl ta tag i den. Klockan två bär det iväg till julbord med hela familjen ute på någon gård, trevligt trevligt.

Ha en trevlig Lucia & tredje advent allihopa!

(Och jag har typ såååå mycket brist på fina vinter/jul bilder. Detta p.g.a att min fina kamera inte fanns i min ägo vid denna tid förra året, och att fotografen i mig inte var den bästa.. så ni får nöja er med lite halvdana fotografier. Njut.)

Je ne sais rien..?


elin eriksson

Morgonmusik

Älskar denna låten på en vintermorgon..

Hey Ho, Let's Go


?

:(

Okej.. nu är det såhär, att jag faktiskt har 303 glosor i engelska till imorgon, varav jag endast ska kunna 50 st, men vet inte vilka. Detta betyder att jag måste plugga in alla. Det var visst någon i min klass som ville4 ha större utmaning i engelska. Jag säger VA?!?!. Grejen är den att jag inte börjat plugga heller. Bad bad bad. Så, med allt detta, kommer jag gräva ner mig och plugga, plugga, plugga. = INGEN MER BLOGGNING. Antagligen iaf. I'm sorry guys. De flesta ord är desutom irländskt slang, liksom WHAT?!?!


9:e December

Julklappsjakt har man varit på idag, och fyra lyckades inhandlas, men än är inte allt klart. Och usch, nu ska man plugga tyska HELA eftermiddagen. Buhu. Men prov imorgon, så det ska gå! Önska mig lycka till, och förvänta er tyvärr inte fler inlägg idag.

Den vackraste saken i hela, vida världen


Inga super bilder, gör sig om än bättre i verkligheten liksom, hehe.. Får tyvärr meddela att denna skönhet (ja, skönhet) kommer från en Second Hand och gick för 249:-. Ett kap, ett fynd, vad man nu vill kalla det. Ögongodis. Ich liebe es. Är det rätt? Gud, jag som ska ha tysk prov på torsdag.. Aja, ville dela med mig, men nu blir det faktiskt tyska för hela slanten.

Och jo, jag har faktiskt ett ansikte, även om det är svårt att tro det...

Green eyes


En av mina fina Lisor

Känner att det blivit många bilder på saker och ting + människor av mig på sistone. Ska slänga in annat också snart, lovar. Dock vet jag inte när... Men någon gång. Ouioui.

När en flicka talar skånska,

Hm, det är lite svårt det där; varje gång man ska skriva ett inlägg funderar man över vilken bild man ska lägga in. Man vill inte ta värsta egobilden, det känns inte bra.. och inspirationsbilderna är liksom inte rätta just för tillfället, och känns som om det varit tillräckligt med bilder som jag tagit. Så nu blir det bara text. Högst intressanta tankar där ja..
Aja, veckan nu innan lovet är galen, GALEN. Inte bara skolan då, utan även på hemmaplan. Dock är det mysiga planer, så man bör ju inte klaga. Men det jag vill säga är: sakna mig inte för mycket, jag kommer igen.
Och jag tänkte även säga det: jag är skåning. Så ni får vänja er vid att ordet "redigt" kommer dyka upp redigt ofta, och vissa verkar inte förstå det. Får väl förklara vad det betyder då. Redigt kan betyda riktigt, verkligen osv. Det är ett förstärkningsord, och tydligen skånskt? Eller så är det bara få som känner till det. Det låter åtminstone skånskt. Nu blir det iaf tyska och matte, wiho.
PUSS

It's a little bit funny, this feeling inside..

etc

Hm.. inte särskilt händelserik helg, men åh så skönt det är att sova, sova och sova.. Sedan glider man runt här hemma utan att göra särskilt mycket, finns endast. Dock sitter man och håller på litta med en bok nu, ska fylla den med kärlek, fina bilder och vackra texter. Vet att det inte är någon som tittar in här, förutom ett par tre stycken, annars skulle jag be er att berätta om ett kärleksminne, något fint kärlekscitat eller något annat kärelksfullt. Aja, nu får man göra sitt bästa på egenhand ist. Ha en fin söndag


La clé de la vie


5:e December

Pretty humans,
Tro det eller ej, men min kropp ska förflytta sig ett par trappor neråt, masa sig till soffan och trycka ner sig där med en stor skål godis. Alltid något man ser fram emot. Peace out

Promenix


Klingar icke modersmålet skönast,
Binder ej ditt hem med dubbla garn,
Lyser icke själva gräset grönast,
På den tuva där du lekt som barn?

Är helt slut.. puh, ingen aning om varför. Sovit för mycket kanske? Lisa lurade ut mig på en promenad också.. alltid lyckas hon, men of course trevligt, det är ju Lisen. Bilden ovan är dessutom därifrån, riktigt nöjd faktiskt.
Ska väl snart ner och ta lite mat, sedan väntar matte, om min hjärna pallar det förstås. Snäll pappa har man iaf som hjälper en. (Ja, jag är trög när det kommer till matte.) Men ikväll väntar höjdpunkten på hela helgen; pizza! ME LOVES PIZZA. Åh, vad gott det ska bli.. och nu fastnade jag i drömmar. Aja, CYA later alligator.


FREDAGKVÄLL



Louise hade precis fått sin kamera.

Hade en kort tjejkväll med mamma ikväll, alltid lika mysigt. Nu sitter föräldrarna och tittar på Skavlan och allt möjligt, och jag sitter här med bloggen.. måste avverka datorn idag också ju. En helg väntar, bestående av matte och tyska. Lite julbak och kanske lite Lisa? Får se. Men skönt ska det bli. Ska se sista avsnittet av VÄNNER ikväll också, alltid lika sorgligt att se det. Men sen om ett par månader börjar man om, älskar dem. Simma lugnt vänner.

Fly high, until you reach your dreams




Julen är endast 21 dagar bort. Och jag har inte börjat handla julklappar än. Jag börjar faktiskt få lite smått panik. Under tiden får ni tre bilder.. wow.

RSS 2.0