Flintastek

Grillpartaj i Södra Åby, ingen aning om vart det ligger. Om det börjar brinna någonstans i södra Skåne, så vet ni att det är vi. :)

Sunny days

Nu har Skåne haft sol fyra dagar i streck, och varmt är det också; vi fick känna på sommar till slut! Ikväll blirre grillfest med trevligt folk, men just nu står "få-kroppen-brun" på schemat.. ifall inte nyckelpigorna har invaderat för mycket.
Undra vad man ska ta till lunch.. pappa är inte hemma så det blir ingen specialite à la pappa: bokstavssoppa eller spaghetti. Hm.. kanske pastasallad? Haha, vår familj och pasta alltså.. Aja, det är gott!
Må väl!


They try to tell me how to feel


Le Fashion

Hur jäkla snyggt?! Liksom nerklädd, yes

Remind me why we decided this was for the best

Hejsanhoppsan
Idag... är ingen riktigt bra dag. Eller jo, den har varit bra. Men nu är den inte bra längre. Mitt humör som dampar så smått. Sorry guys, blir antagligen imorgon ni får se vad jag köpte idag.

A trip down the hills

Idag väntar Josse på mig, vi ska vandra runt på staden tills fötterna blöder..! Nåja, inte riktigt så länge kanske, men närainpå. Vi har inte setts på hela sommaren, så det var allt dags nu! Hon flyttar till Kina om bara några veckor, så det var ju ett måste. Jag hoppas på att komma hem med saker som jag kan visa er sen, dock är det något som gör att jag inte vill börja använda min lön.. men det får man väl göra! Den är ju liksom till för att användas..? Nä, detta var ett ganska lamt inlägg, Goodnight fellows! 


Allie CrandellAllie Crandell

Får man ta med sig hunden till himmelen?


Kevin
De flesta har nog inte kunnat undåg att jag träffade Kevin idag. Första gången på hela sommarlovet! Dåligt av oss! Vi tillbringade det mesta av dagen inne på McDonalds, tradition liksom.. Sedan tog vi en vandring på stan, träffade trevligt folk. Och Kevin har minsann också skaffat blogg, ser man på! (Typ femte, eller vad är det..? Hehe)
Om ni tittar in här lite senare får ni väl se vad jag hade på mig idag också. Men nu blir det att plocka upp det som ligger på golvet! Simma lugnt

Kevin

För jag ska träffa Kevin idag, för jag ska träffa Kevin idag!!

Ashley Olsen


Ashley Olsen för Nylon Magazine

Hur vacker?

Lookbook

Olivia L.


Doften av dig

Droppandet av regnet är så fridfullt, det känns som om det på något sätt har gett upp. Dropparna som rullar nerför fönsterrutan, mot sin egen undergång.. som tårar på en kind som på länge inte varit torr. Färgerna, så grönt, så grått.. Ljuset har lämnat oss en stund. Gömt sig bakom molnen, skyggt som det är. Droppandet tilltar, det börjar kämpa nu, arga streck bildas på fönstren istället för endast droppar. Frustration? Jag förstår det..
När molnen blivit tömda på det sista, när regnet ligger kvar på den mörka asfalten.. Som ett krigsfält mellan himmel och jord, och sedan doften av fred. Den rena vackra doften, så lätt att andas, inte kvav av ouppklarade konflikter. Träden står tysta och lugna, vill inte störa den frid som gjort sitt intåg. Och sedan känslan.. 

Ibland är det så att jag aldrig tänker på att jag kanske endast strövar omkring i vår värld som en otillräcklig varelse utan uppgift..

Det är mot dig han ler när solen går ner..


Dagen har varit.. smått underlig, men jag har klarat mig. Skulle också fota lite, men ljuset blev så höstigt, blev ju nästan deppig..Har kollat på Kalle och Chokladfabriken en andra gång, fick sånt sug för några veckor sen när den gick på tv och jag och Lisa ramlade in där. Dock avskyr jag den nästan? Oh just det! Viktig nyhet; läste ut Törnfåglarna! Smått dryg, men jag vet inte.. gillade den ändå. Nu svamlar jag onödigt mycket, men kvällsaktivitet hålls av Youtube, där jag ska leta musika. Ha en skön kväll!

T-shirts

Louise rensade i garderoben och bestämde sig för att inte ha kvar dessa, vilket jag tyckte var slöseri. Så nu är dem mina! Tjejen från Bik Bok och leoparden från MQ. Nice.

S-s-s-oo-ll-l

Var lite orolig igår att det fina vädret skulle försvinna till idag; vill ju ut och blir mer chokladbrun! Så dagens planer är solning.. gud så tråkigt! Dock kommer jag ha tid att läsa ut Törnfåglarna då, som jag har hållt på! Kommer nog slänga in ett inlägg senare, och absolut ikväll.
Bli nu inte för glada för solen så ni kommer tillbaka in som kräftor!
Peace out!

Kvällsmusik

Saknad, Glädje, Frid, Frustration, Obesvarad kärlek

Några låtar jag tycker står för varje känsla, vilket humör man nu är på denna kväll. Välj efter humör eller känsla, eller lyssna på allihopa.

PS. Den Svarta Dahlian är den sämsta film jag någonsin sett, trots att Josh Hartnett är i huvudrollen..


Marknadsskräp


20:- fick man pröjsa för dem tillsammans. Inte illa det inte.

Just like a rollercoaster


Lerhjärta som Louises lillasyster har gjort. Mer kärlek åt folket!

Pariserhjul.

Clowner yes.

Parisehjul för barnen också.

Himlen var fin.

Fika på Mossbys Kaffestuga med mormor och morfar. Dock åt inte jag detta, utan morfar, haha!

Sammanfattning av gårdagen och idag: marknad med Louise, där vi åkte karusell, vilket ledde till att min mage ville göra uppror. Köpte två ringar, som ni får se senare, två remmar med smak av gräddkola och sur jordgubb, plus en munk, så gott! Sprang runt på marknaden lite, störde oss på människor, skrattade, skrek och gjorde bort oss.. Natten var minst sagt händelserik, med smak av chock, nåja, nästan, och prat långt in på natten.. Lite nadamad hann vi också med runt tre tiden. Idag ställde vi klockan på elva, (tidigt!(?)), stack till marknaden för jag skulle köpa en klänning, men fanns inte i min storlek.. dock överlever jag. Sedan blev det kaffe och kakor, och nu sitter man här! Ska snart mysa framför en film med mamma och pappa. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, som då innehåller en titt in här igen.. haha

Here comes the sun

I'm up! Solen skiner och jag har endast jeans med mig. Mina föräldrar kommer ha ett vattenfall med sig.. Ska dra vidare till Mossbys Kaffestuga senare med mormor och morfar, plus familj. Senare får ni nog se lite roligare inlägg.
PUSS

Ps. Kom just på att det är första augusti idag! Herregud! Skolan börjar om sjutton dagar..! Men, nu ska vi inte tänka på det, fortfarande sommarlov..

RSS 2.0